Kinderdagverblijf Ukkepuk Aarschot

Kinderdagverblijf Ukkepuk Aarschot zorgt voor kindjes van 0 tot 3 jaar. Er is plaats voor 28 kindjes verdeeld in twee leeftijdsgroepen, elke groep voorzien van toffe professionele kinderverzorgsters.

Dagelijks worden de kindjes begeleid voor leuke activiteiten en huisgemaakte verse maaltijden. Tijdens goed weer spelen ze op de speeltoestellen in de afgesloten tuin, andere dagen kunnen de kindjes knutselen en spelen.

Om de voorbereiding voor de kleuterschool zo vlot mogelijk te laten verlopen, voorzien wij een doorstroming naar BS De Hoogvlieger.
 

Ukkepuk heeft een sterk team dat de zorgen die jij wil geeft aan jouw kind. Met hun erkende opleiding staan ze altijd klaar voor ieder kindje.

Kinderdagverblijf Ukkepuk is erkend en gesubsidieerd door Kind en Gezin.

Persooneelsleden

Van knutselen tot kiekeboe-spelletjes, ieder kind krijgt individuele aandacht in een plezierrijke stuctuur. Het dagverloop van de kruipertjes en peuters verloop iets anders.

De oudste bereiden we voor op de regelmaat die ze in de kleuterschool zullen vinden. De jongste hebben tussendoor heel de dag verschillende activiteiten zodat ze zich altijd op hun gemak voelen.

Dagverloop
Maandag 7.00 uur - 18.30 uur
Dinsdag 7.00 uur - 18.30 uur
Woensdag 7.00 uur - 18.30 uur
Donderdag 7.00 uur - 18.30 uur
Vrijdag 7.00 uur - 18.30 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Tijdens bepaalde feestdagen zijn we echter gesloten, controleer zeker of we open zijn voor je vertrekt!

Sluitingsdagen